Μπάιντεν: «Ο Τραμπ απειλεί την δημοκρατία μας»

Μπάιντεν: «Ο Τραμπ απειλεί την δημοκρατία μας»

Με ένα tweet απάντησε ο Τζο Μπάιντεν στον Ντόναλντ Τραμπ για τις καταγγελίες του τελευταίου κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την καταδίκη του στην υπόθεση με την πορνοστάρ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «απειλεί τη δημοκρατία μας», υποστήριξε ο Μπάιντεν.

«Πρώτα αμφισβήτησε το εκλογικό σύστημά μας. Στη συνέχεια, αμφισβήτησε το δικαστικό σύστημά μας. Και τώρα μπορείτε να τον σταματήσετε», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, παραπέμποντας τους followers του σε έναν ιστότοπο συλλογής δωρεών για την προεκλογική εκστρατεία του.

Νωρίτερα, ο Τραμπ μετά το άκουσμα της ποινής του, χαρακτήρισε φασίστα τον Μπάιντεν και έκανε λόγο για στημένη δίκη. Χαρακτήρισε επίσης τον εαυτό του πολιτικό κρατούμενο, σε μια δήλωση… 33 λεπτών.

«Φτάνουν (οι μετανάστες) απ’ όλον τον κόσμο στη χώρα μας και εμείς έχουμε έναν πρόεδρο και μια συμμορία από φασίστες που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα για το θέμα αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Είδατε τι συνέβη σε ορισμένους από τους μάρτυρες που ήταν με τη δική μας πλευρά, κυριολεκτικά τους σταύρωσαν. Αν μπορούν να το κάνουν αυτό σε μένα, μπορούν να το κάνουν σε οποιονδήποτε», είπε χειροκροτούμενος από τους υποστηρικτές του.

«Η αληθινή ετυμηγορία θα εκδοθεί στις 5 Νοεμβρίου, από τον αμερικανικό λαό. Είμαι πολιτικός κρατούμενος», είπε στη συνέχεια, κάνοντας έκκληση για δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ