Μπαχάμες: Τραγικό τέλος για 18χρονο φοιτητή που έκανε βουτιά από ιστιοφόρο -Πιθανότατα τον κατασπάραξαν καρχαρίες [Βίντεο]

Μπαχάμες: Τραγικό τέλος για 18χρονο φοιτητή που έκανε βουτιά από ιστιοφόρο -Πιθανότατα τον κατασπάραξαν καρχαρίες [Βίντεο]

Για πάνω από μια εβδομάδα αγνοείται ένας 18χρονος φοιτητής στις Μπαχάμες, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε ιστιοφόρο με φίλους του, βούτηξε στο νερό και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Πιθανολογείται ότι νεαρός από την Λουιζιάνα έγινε βορά των καρχαριών που ζουν στα νερά της Καραϊβικής.

Ο 18χρονος Κάμερον Ρόμπινς, πήδηξε στο νερό από το ιστιοφόρο μέσα στη νύχτα, προφανώς για κάποιο στοίχημα που είχε βάλει με τους φίλους του. Κανείς δεν πίστευε ότι θα βουτήξει μέχρι που το έκανε, και έκτοτε εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού.

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media, ακούγονται φίλοι του να ουρλιάζουν, κυριευμένοι από φόβο και πανικό, και να του ζητούν να πιαστεί από ένα σωσίβιο που του είχαν πετάξει.

Ξαφνικά, εκεί που κολυμπούσε δίπλα στο ιστιοφόρο, άρχισε να παρασύρεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώσπου εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα από τα μάτια των έντρομων συμφοιτητών του.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι το βίντεο με τον 18χρονο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους χρήστες των social media, οι οποίοι εικάζουν πως ο Κάμερον Ρόμπινς πιθανότατα έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που διατείνονται ότι μπόρεσαν να διακρίνουν έναν καρχαρία στο βίντεο.
Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ και οι άλλες υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης αναζητούσαν για μέρες τον αγνοούμενο νεαρό, ωστόσο οι έρευνες διακόπηκαν οριστικά ύστερα από περίπου μία εβδομάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS