Απίστευτο βίντεο: Δείτε πώς απέδρασε ισοβίτης κρατούμενος από φυλακή στην Πενσυλβάνια [βίντεο]

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πώς απέδρασε ισοβίτης κρατούμενος από φυλακή στην Πενσυλβάνια [βίντεο]

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία της Πενσυλβάνια ένα βίντεο που καταγράφει την απόδραση κρατούμενου από φυλακή της κομητείας Τσέστερ της αμερικανικής πολιτείας.

Ο 34χρονος κρατούμενος, Ντανέλο Καβαλκάντε, που εξέτιε ποινή ισοβίων για ανθρωποκτονία, απέδρασε σκαρφαλώνοντας οριζόντια (!) ανάμεσα σε δύο τοίχους για να φθάσει στη στέγη, σύμφωνα με τις σοκαριστικές εικόνες.

Κάμερα «συνέλαβε» τον κρατούμενο να περιφέρεται σε αποκλεισμένο τμήμα του προαυλίου της φυλακής και να παίρνει θέση ανάμεσα σε δύο τοίχους που απείχαν περί το ενάμιση μέτρο. Κοίταξε γύρω για να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, τοποθέτησε τα χέρια του στον ένα τοίχο και τα πόδια του στον άλλο και σιγά – σιγά σκαρφάλωσε μέχρι την οροφή για να ολοκληρώσει την ριψοκίνδυνη απόδρασή του. Προφανώς είχε εξασκηθεί σε αυτή την τεχνική, δήλωσε η αστυνομία.

Ο διευθυντής της φυλακής ανέφερε ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο φύλακας στον πύργο, που θα μπορούσε να εντοπίσει τον κρατούμενο στη στέγη.

Ο Καβαλκάντε, Βραζιλιάνος μετανάστης που εισήλθε παράνομα στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο της πρώην φίλης του, Ντέμπορα Μπραντάο, μπροστά στα δύο παιδιά της το 2021. Οι εισαγγελείς υποστήριξε ότι τη σκότωσε επειδή η Μπραντάο επρόκειτο να ειδοποιήσει την αστυνομία για ένα ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για έναν άλλο φόνο, που φέρεται να είχε διαπράξει το 2017 στη Βραζιλία.

Μετά την απόδραση του κρατούμενου από την φυλακή την περασμένη Πέμπτη περίπου 200 αστυνομικοί χτενίζουν μια περιοχή της ανατολικής Πενσυλβάνια για να εντοπίσουν τον δραπέτη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ