Ανάρτηση-σοκ του Έλον Μασκ μετά την απόπειρα σε βάρος του Τραμπ

Ανάρτηση-σοκ του Έλον Μασκ μετά την απόπειρα σε βάρος του Τραμπ

Σοκ προκάλεσε ανάρτηση του Έλον Μασκ στο Χ μετά την δεύτερη, όπως φαίνεται, απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ, που σκέφτεται να τον διορίσει επικεφαλής επιτροπής αξιολόγησης του κυβερνητικού έργου αν εκλεγεί, το αφεντικό των Tesla, SpaceX και X έσπευσε να απαντήσει σε ανάρτηση στην πλατφόρμα από άλλον χρήστη που ρωτούσε «γιατί θέλουν να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ» και έγραψε: «Και κανείς δεν προσπαθεί να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα»!

Το σχόλιο του Μασκ πυροδότησε έντονες αντιδράσεις ακόμη και μεταξύ των ακολούθων του. «Ουδείς θα έπρεπε να προσπαθήσει να δολοφονήσει οποιονδήποτε», έγραψε ένας χρήστης κι ένας άλλος εξέφρασε τη γνώμη ότι ο Μασκ χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια: «Είναι τρελή αυτή η συμπεριφορά και πολύ επικίνδυνη».

Οι περισσότεροι από τους followers του Μασκ συμφωνούν ότι μια τέτοια έμμεση προτροπή σε βία δεν είναι αστείο, αλλά αποκρουστική, αν και ορισμένοι έσπευσαν να τον υποστηρίξουν. «Απλή η απάντηση: To FBI και η CIA εργάζονται για τους Δημοκρατικούς», έγραψε ένας. Κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Αν το προσπαθούσε κάποιος, τα ΜΜΕ θα αντιδρούσαν εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση».

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ