«Βόμβα» Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

«Βόμβα» Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Στην αποκάλυψη ότι η ίδια έχει υποστεί εκφοβισμό από τον κ. Κασσελάκη προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τόνισε πως «δεν φοβάται», με την αποκάλυψη αυτή να έρχεται στον απόηχο δηλώσεων από την ίδια σε σχέση με σχόλια που είχε δεχθεί στο διαδίκτυο σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια, μέσω ανάρτησης στο Twitter στις 26 Αυγούστου (πριν από τις καταιγιστικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την «έκπτωση» του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία), είχε αναφερθεί στο θέμα, κάνοντας λόγο για «καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων» μέσω διαδικτύου, από τις οποίες «δεν εξαιρέθηκε» το πρόβλημα υγείας της.

Είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά:

«Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου.

Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με τη βαρηκοία μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν "δικαιωματιστών" που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία.

Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!».

Νοτοπούλου: Η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να είναι μία αξιόλογη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να είναι μία αξιόλογη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε επίσης σε ό,τι αφορά την επικείμενη εσωκομματική μάχη για την προεδρία του κόμματος, λέγοντας επίσης μεταξύ άλλων πως «οι αλλαγές που πρότεινε ο Κασσελάκης οδηγούσαν στην κατάργηση του κόμματος».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ