ΚΟΣΜΟΣ

Τρελά πριμ της Amazon σε 8 υπαλλήλους της που έκαναν το εμβόλιο: 100.000 ευρώ μπόνους και αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά ύψους 100.000 δολαρίων μοίρασε η Amazon σε οκτώ πλήρως εμβολιασμένους εργαζομένους σε αποθήκες της στο πλαίσιο της καμπάνιας της να πείσει το προσωπικό της να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες και ένας υπάλληλος της Whole Foods απέκτησαν από ένα αυτοκίνητο αξίας έως και 40.000 δολαρίων όταν παρουσίασαν πιστοποιητικά ότι έκαναν το εμβόλιο για την Covid-19, όπως ανακοίνωσε η Amazon σε ανάρτησή της στο Instagram. Την περασμένη εβδομάδα, τρεις υπάλληλοι αποθήκης και εργαζόμενοι της Whole Foods έλαβαν 100.000 δολάρια ως βραβεία επειδή εμβολιάστηκαν, ανέφερε η Amazon σε χωριστή ανάρτηση στο Instagram.

Τον περασμένο μήνα η Amazon ξεκίνησε μια κλήρωση βραβείων για να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους της που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά και να πείσει άλλους εργαζόμενους να εμβολιαστούν. Η εκστρατεία της αυτή με την επωνυμία “Max Your Vax”, προσφέρει σε εργαζομένους τη δυνατότητα να κερδίσουν αυτοκίνητα, άδεια μιας εβδομάδας συν πριμ 12.000 δολαρίων για διακοπές, καθώς και χρηματικά βραβεία αξίας 100.000 και 500.000 δολαρίων. Συνολικά 18 βραβεία, αξίας σχεδόν δύο εκατ. δολαρίων θα διανείμει αυτόν τον μήνα και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου η Amazon. Για να μπουν στην κλήρωση οι εργαζόμενοι θα πρέπει να παράσχουν αποδείξεις ότι εμβολιάστηκαν πλήρως μέσω μιας εσωτερικής ιστοσελίδας της εταιρείας.

Η Amazon λέει ότι θεωρεί κρίσιμης σημασίας τον εμβολιασμό για την προστασία των ίδιων των υπαλλήλων και των κοινοτήτων τους. Έχει οργανώσει πάνω από 1.500 εμβολιασμούς σε εγκαταστάσεις της για εργαζομένους και τις οικογένειές τους, ενώ προσφέρει και πριμ έως και 100 δολαρίων σε υπαλλήλους και νεοπροσληφθέντες που επιδεικνύουν πιστοποιητικά εμβολιασμού. Λόγω της εξάπλωσης της λίαν λοιμογόνου μετάλλαξης Δέλτα η Amazon έχει επαναφέρει σε ισχύ την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις αποθήκες της στις ΗΠΑ, ενώ ετοιμάζεται να ξαναρχίσει και τα διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το Σαχέλ και ο Αλ. Τσίπρας

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS