Αλιγάτορας σκότωσε και κατάπιε 41χρονη – Εντοπίστηκε με πρησμένο στομάχι

Αλιγάτορας σκότωσε και κατάπιε 41χρονη – Εντοπίστηκε με πρησμένο στομάχι

Ένα νέο βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα οι αρχές των ΗΠΑ, που σκότωσαν έναν αλιγάτορα αφού είχε καταπιεί μία 41χρονη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αλιγάτορας φέρεται να έσυρε την Σαμπρίνα Πέκαμ σε ένα κανάλι στην Φλόριντα των ΗΠΑ, να την σκότωσε και να την κατάπιε. Οι αμερικανικές αρχές ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής που είδαν τον αλιγάτορα να έχει στο στόμα του μέρος της σορού της 41χρονης.

Η γυναίκα έμενε σε έναν καταυλισμό αστέγων κοντά στο κανάλι όπου σκοτώθηκε. Οι αμερικανικές αρχές εντόπισαν τον αλιγάτορα που είχε μήκος 4,2 μέτρων σε ένα σημείο. Σε βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα φαίνεται το άγριο ζώο με φουσκωμένο στομάχι.

Το βίντεο δείχνει τον τεράστιο αλιγάτορα περικυκλωμένο από την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα τον πυροβολούν και τον σκοτώνουν.

«Προσέξτε, προσέξτε», ακούγεται να λέει κάποιος πριν ακουστεί ο πυροβολισμός. Οι αμερικανικές υπηρεσίες έκλεισαν με ταινία το στόμα του ζώου και χρησιμοποίησαν σχοινί και αλυσίδες για να το βγάλουν από το κανάλι, αναφέρει το Fox13.

Χρειάστηκε να κόψουν την πλευρά της κοιλιάς του για να αφαιρέσουν κάποια τμήματα από την σορό της 41χρονης. Η κόρη της Πέκαμ διέψευσε ότι η μητέρα της ενοχλούσε το άγριο ζώο πριν αυτό την σκοτώσει.

«Η μητέρα μου ήταν μέρος του πληθυσμού των αστέγων που ζούσαν στην κοντινή δασώδη περιοχή» έγραψε η Breauana Dorris σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Πιστεύουμε ότι μπορεί να περπατούσε προς ή από τον καταυλισμό της κοντά στο ρυάκι στο σκοτάδι και ο αλιγάτορας επιτέθηκε από το νερό», ανέφερε η κόρη της 41χρονης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ