Αφγανιστάν: Νέα επίθεση με ρουκέτες στην Καμπούλ - Άγνωστο προς το παρόν ποιοι ήταν οι στόχοι

Αφγανιστάν: Νέα επίθεση με ρουκέτες στην Καμπούλ - Άγνωστο προς το παρόν ποιοι ήταν οι στόχοι

Αρκετές ρουκέτες εκτοξεύθηκαν εναντίον του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ, όμως αναχαιτίστηκαν από αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας εγκατεστημένο εκεί, δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος Reuters.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, ανέφερε πως εκτοξεύθηκαν ως και 5 ρουκέτες, ωστόσο σημείωσε ότι δεν είναι σαφές ακόμη εάν καταρρίφθηκαν όλες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν θύματα στις τάξεις του στρατού των ΗΠΑ, αλλά αυτή η πληροφορία δεν είναι οριστική ακόμη.

Νωρίτερα, δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσαν πως άκουσαν εκτοξεύσεις ρουκετών και εκρήξεις στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την επομένη της ανακοίνωσης από τον στρατό των ΗΠΑ ότι κατέστρεψε με αεροπορικό πλήγμα αυτοκίνητο φορτωμένο με εκρηκτικά στην αφγανική πρωτεύουσα.

Η νέα επίθεση εναντίον του αεροδρομίου καταγράφηκε την παραμονή της οριστικής αποχώρησης των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων από το Αφγανιστάν έπειτα από 20 χρόνια πολέμου αύριο Τρίτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS