Αδιανόητες δηλώσεις από αρθρογράφο της Hurriyet: Να επιτεθούμε στα στρατιωτικοποιημένα ελληνικά νησιά

Αδιανόητες δηλώσεις από αρθρογράφο της Hurriyet: Να επιτεθούμε στα στρατιωτικοποιημένα ελληνικά νησιά

Σε αδιανόητες δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβη το βράδυ της Τετάρτης, ο αρθρογράφος της Hurriyet Νεντίμ Σενέρ.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία μάλιστα κινήθηκε σε καλό και ήρεμο κλίμα, ο αρθρογράφος εξαπέλυσε μία απίστευτη επίθεση κατά της χώρας μας, στην οποία μάλιστα αμφισβητεί την κυριότητα δεκάδων ελληνικών νησιών.

«Πρέπει να καθοριστεί η κυριαρχία σε 150 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου», αναφέρει αρχικά.

Τι δήλωσε ο αρθρογράφος της Hürriyet

«Πρέπει να πολεμήσουμε, η Τουρκία πρέπει να πολεμήσει για να σταματήσει τις επιθέσεις που δέχεται εναντίον της στην περιοχή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «κανονικά η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται κράτος. Επαναστάτησε πριν από λίγα χρόνια, την ίδρυσαν τρεις χώρες, διόρισαν ηγέτη έναν Γερμανό πρίγκιπα. Αυτό το ανύπαρκτο κράτος, μας επιτίθεται και μας προκαλεί με έναν "φθηνό τρόπο. Μια χώρα που η Τουρκία με ένα σπρώξιμο θα μπορούσε να την αποτελειώσει, τώρα πήρε μαζί της την Αμερική και κάνει νταϊλίκια. Απέναντί μας βλέπουμε το μπλοκ που υπάρχει».

«Αυτό που λέω ξεκάθαρα είναι πως η Τουρκία στο ζήτημα των νησιών που σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης έχει δίκιο, φτάνει στο σημείο να χάνει το δίκιο της, ενώ τους λέμε ότι στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες και πως θα πρέπει να καθοριστεί η κυριαρχία του», συνέχισε το παραλήρημα.

«Επίσης, αφού λέει πως στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις, τα στρατιωτικοποιούν. Τότε ας πάμε να τα χτυπήσουμε να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», καταλήγει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ