Σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο: Δεν είχε δίπλωμα ο 26χρονος που έπεσε πάνω σε ΙΧ στη ΛΕΑ και σκότωσε 59χρονο

Σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο: Δεν είχε δίπλωμα ο 26χρονος που έπεσε πάνω σε ΙΧ στη ΛΕΑ και σκότωσε 59χρονο

Συνελήφθη ο 26χρονος που προκάλεσε το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πρωτομαγιάς στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένας 59χρονος άνδρας που οδηγούσε στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών, στο Αϊδίνι του Δήμου Βόλου, σταμάτησε το όχημά του στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Τότε διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, γεννημένος στην Αλβανία, με ελληνική ταυτότητα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 26χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με το Mega, ωστόσο, ο 26χρονος δεν είχε δίπλωμα, και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τροχαίο στον Βόλο: Καλά στην υγεία της η σύζυγος του 59χρονου και συνοδηγός

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του 59χρονου, που ήταν συνοδηγός στο όχημα, είναι καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS