Τραγωδία στην Κρήτη: Η συγκλονιστική στιγμή που μεταφέρουν τη 47χρονη νεκρή - Τι είπε ο σύζυγος της

Τραγωδία στην Κρήτη: Η συγκλονιστική στιγμή που μεταφέρουν τη 47χρονη νεκρή - Τι είπε ο σύζυγος της

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής με θύμα μια 47χρονη γυναίκα η οποία καταπλακώθηκε από βράχο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε κατρακύλησε στην πλαγιά με αποτέλεσμα να πέσει στην ταράτσα του μοιραίου ξενοδοχείου και να καταπλακώσει την 47χρονη.

Τις δραματικές στιγμές που οι διασώστες μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 47χρονης στο ασθενοφόρο απεικονίζονται στο παρακάτω βίντεο, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν για τουλάχιστον 4 ώρες οι οποίες δυστυχώς δεν ήταν αρκετές αφού η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο.


Στο μεταξύ, το ελαφριά τραυματισμένο στο αριστερό του πόδι 9χρονο αγοράκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες Δευτέρα το μεσημέρι, αφού την Κυριακή του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο μικρό κάταγμα που είχε υποστεί στον αστράγαλο από την πτώση του τοίχου του δωματίου όπου βρισκόταν τη στιγμή της κατολίσθησης.

Συντετριμμένος ο Σλοβένος πατέρας, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας εκείνη την εφιαλτική νύχτα, μαζί με τον τραυματία 9χρονο γιο του, αν και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και σε πανικό μίλησε στους διασώστες με θαυμασμό για τον άμεσο χρόνο επέμβασης και τον άριστο επαγγελματισμό όλων των υπηρεσιών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, του ΕΚΑΒ, των εθελοντών από τον ΕΕΣ, την ΕΔΙΚ, την Πολιτική Προστασία και τους κατοίκους της περιοχής, που έσπευσαν να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί κάτω από τα συντρίμμια η 47χρονη σύζυγός του Jasmine Lenand.

Ο 51χρονος Rihar μίλησε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας για την ευγένεια και τη διάθεση προσφοράς που επέδειξαν όλοι όσοι έτρεξαν κοντά του από την πρώτη στιγμή, και ευχαρίστησε τη σλοβενική Πρεσβεία που σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να του εξασφαλίσει νέα ταξιδιωτικά έγγραφα, αφού τα πρωτότυπα έμειναν θαμμένα κάτω από τα μπάζα, ώστε να μπορέσει αφού γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, να συνοδέψει τη σύζυγό του στην πατρίδα τους για να την κηδέψει στη γενέτειρά της.

Ο 51χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, τονίζοντας πως έδωσαν την ψυχή τους και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να βοηθήσουν τον ίδιο και το τραυματισμένο αγοράκι του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS