Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πολλαπλές μαχαιριές δέχθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του - Οργανωμένο το σχέδιο των Κροατών χούλιγκαν

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πολλαπλές μαχαιριές δέχθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του - Οργανωμένο το σχέδιο των Κροατών χούλιγκαν


Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ.

Ο άτυχος οπαδός των «κιτρινόμαυρων» δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος έφερε και τραύμα σε αρτηρία στο μπράτσο.

Παράλληλα, για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν ακόμα 8 άτομα, πέντε Κροάτες και τρεις ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, ο οποίος τραυματίστηκε από πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για τα επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε ανακοινωθεί ενόψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με την κροατική ομάδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έχουν συλληφθεί:

  • 87 Κροάτες - οι 5 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό
  • 5 Έλληνες - οι 3 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό
  • 1 Αυστριακός
  • 1 Βόσνιος
  • 1 Άλβανος
  • 1 Γερμανός

Και οι 96 συλληφθέντες για τα δολοφονικά επεισόδια κατηγορούνται αρχικά για παραβίαση των διατάξεων του νόμου περί Αθλητικής, ενώ δεν αποκλείεται για ορισμένους από αυτούς η κατηγορία να «αναβαθμιστεί» δεδομένου ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.

Οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέβηκαν την εθνική οδό προς Αθήνα με δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οδηγοί άλλων αυτοκινήτων κατέγραψαν με τρόμο τη «φάλαγγα» των Κροατών χούλιγκαν, κάνοντας λόγο για «μαύρους» και ξυρισμένα κεφάλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί οι Κροάτες συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, απ' όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κεριά και κασκόλ της ΑΕΚ στη μνήμη του οπαδού που σκοτώθηκε στα επεισόδια

Ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ της ομάδας τους και με κεριά που σχημάτιζαν το αρχικό γράμμα του ονόματος του 22χρονου, που έπεσε νεκρός από επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, άφησαν τα ξημερώματα φίλαθλοι της ΑΕΚ έξω από την «Opap Arena».

aek kaskol keria

Σοκάρουν τα βίντεο της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν

Οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα άγρια επεισόδια που κατέληξαν σε τραγωδία προκαλούν σοκ. Οι οπαδοί της Ντιναμό φορώντας μαύρα ρούχα, έχοντας οι περισσότεροι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φαίνονται να κυκλοφορούν στον ηλεκτρικό, στον σταθμό Πευκάκια, σε συστοιχία κρατώντας στα χέρια τους ξύλα, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ