Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με τους φανατικούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Πολλοί τραυματίες στον «Ερυθρό Σταυρό»

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με τους φανατικούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Πολλοί τραυματίες στον «Ερυθρό Σταυρό»

Τα ευρείας έντασης και κλίμακας επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, είχαν τραγικές συνέπειες αφού φέρεται να είναι νεκρός ένας νεαρός φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αρκετοί είναι οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από δέκα τραυματίες Έλληνες και Κροάτες.

Στο νοσοκομείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο των ΜΑΤ όσο και ανθρώπων της ασφάλειας, η οποία όσο περνούσε η ώρα όλο και μεγάλωνε, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Την ίδια ώρα όμως υπήρξε αρκετή ένταση από συγγενείς που πήγαιναν στο νοσοκομείο για να μάθουν την κατάσταση των τραυματιών.

Βίντεο-κόλαφος από τα επεισόδια

Απίστευτο βίντεο από μαγαζί κοντά στην «Opap Arena» καταγράφει καρέ καρέ τις συγκρούσεις με καδρόνια των οπαδών της ΑΕΚ με εκείνους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το χρονικό της φρίκης

Συνέβησαν απίστευτα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με πληροφορίες που αναφέρουν ζημιές και τραυματίες.

Η Νέα Φιλαδέλφεια μεταμορφώθηκε σε πεδίο μάχης το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, καθώς περίπου 150 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την οποία υποδέχεται στις 21:45 την Τρίτη, για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου που βγάζει στα play offs, ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League, εισέβαλαν στην περιοχή, ξεσπώντας βίαιες επιθέσεις απέναντι σε φίλους της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αποχωρώντας από την κροατική πρωτεύουσα, κατέφθασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών. Η κατάσταση εκεί γρήγορα εξελίχθηκε σε παραλυτική. Το κάτωθι βίντεο δείχνει τη διάθεση των Κροατών για σύγκρουση, ενώ αναφέρθηκε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ γνώριζαν ότι οι ομόλογοί τους της Ντινάμο δεν έκαναν πορεία με φιλειρηνική διάθεση.

Περίπου 150 άτομα βρέθηκαν στην περιοχή της πλατείας «Αγια-Σοφιάς», εμπλέκοντας τον εαυτό τους σε ενέργειες βίας και παραβίασης της δημόσιας τάξης. Καταγράφηκαν σοβαρές περιπτώσεις επίθεσης, προκαλώντας τραυματισμούς. Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν στο περιστατικό!

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκάλεσαν υλικές ζημιές στον ατσάλινο αετό που στολίζει την πλατεία, ενώ επίσης προσπάθησαν να προβούν σε εισβολή στο γήπεδο. Παρά ταύτα, βρήκαν τις πόρτες κλειστές. Η «OPAP Arena» το βράδυ της Δευτέρας ήταν περικυκλωμένη από σημαντική αστυνομική παρουσία!

Η εικόνα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ενδεικτική της πέριγραφής που δόθηκε σε αυτά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ