Θεσσαλονίκη: Θρήνος για την 6χρονη που πέθανε από ανακοπή – Καθυστέρησε η μεταφορά προς το νοσοκομείο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για την 6χρονη που πέθανε από ανακοπή – Καθυστέρησε η μεταφορά προς το νοσοκομείο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα του Σοχού στη Θεσσαλονίκη , απο τον αναπάντεχο θάνατο ενός 6χρονου παιδιού από ανακοπή.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Σοχός του δήμου Λαγκαδά.

Η μικρή ένιωσε μία αδιαθεσία και η μητέρα της θέλησε να την μεταφέρει το Κέντρο Υγείας Σοχού. Ωστόσο δεν υπήρχε ασθενοφόρο, για να μεταφέρει το παιδί στο Κέντρο Υγείας, καθώς ήταν απασχολημένο σε άλλο περιστατικό και μητέρα του το μετέφερε με το αυτοκίνητό της.

Οι γιατροί έκριναν στη συνέχεια ότι έπρεπε να μεταφερθεί το παιδί άμεσα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο η 6χρονη ήταν σε κακή κατάσταση, σχεδόν δεν είχε σφυγμό. Οι γιατροί ξεκίνησαν τις προσπάθειες να την επαναφέρουν, και μετά από μία ώρα κατάφεραν και επανέφεραν την 6χρονη.

Κατά την μεταφορά της στην ΜΕΘ του νοσοκομείου, η 6χρονη υπέστη και δεύτερη ανακοπή με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Το περιστατικό διερευνάται ενώ φως στα αίτια του θανάτου της 6χρονης θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα γίνει από την Ιατροδικαστική υπηρεσία τη Δευτέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS