Θεματοφύλακες Συντάγματος: Σύσκεψη για να αντιμετωπιστεί η δράση τους καλεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Θεματοφύλακες Συντάγματος: Σύσκεψη για να αντιμετωπιστεί η δράση τους καλεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Η δράση τους με αποκορύφωμα την απαγωγή του γυμνασιάρχη του Αιγινείου έχει κινητοποιήσει τις Αρχές.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 14:30 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον Τάκη Θεοδωρικάκο θα βρεθεί η παραβατική δράση των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Η δράση τους με αποκορύφωμα την απαγωγή του γυμνασιάρχη του Αιγινείου έχει κινητοποιήσει τις Αρχές. Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα εξεταστεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση και αποτροπή όλων των πιθανών νέων παράνομων και παραβατικών δράσεων και πράξεων από αντίστοιχους «Θεματοφύλακες» αλλά και η αποτροπή να επαναληφθούν περιστατικά όπως αυτό που σημειώθηκε στο γυμνάσιο της Πιερίας.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Ταξίαρχος Νίκος Τσέτσικας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Λευτέρης Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Παπακώστας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ