Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναρτήσεις για υπόθεση παιδοκτονίας στην Πάτρα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναρτήσεις για υπόθεση παιδοκτονίας στην Πάτρα

Ανοίγει σήμερα ο πρώτος κύκλος των καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτών που αναμένεται να ρίξουν φως στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επαναφέρει στο προσκήνιο ένα συμβάν που είχε συμβεί στην Πάτρα το φθινόπωρο του 2020 και για το οποίο η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε πάρει θέση μέσω facebook.

Συγκεκριμένα, η δικαιοσύνη τότε είχε τιμωρήσει γυναίκα για παιδοκτονία, όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει. Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση. Ετσι, στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Η νεαρή κοπέλα είχε τότε απολογηθεί με λυγμούς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και, όπως είπε, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το σπλάχνο της δεν είναι στη ζωή.

Όταν λοιπόν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου της απόρησε, μέσω του facebook πώς δεν είχε αυτοκτονήσει από τις τύψεις της. Προέβλεπε δε, ότι αυτή η «κυρία» θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα με καφεδάκια και ποτάκια», ενώ «έχει χαθεί μία ψυχούλα».

patra1123

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ