Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν -Η δίκη «δεν ήταν δίκαιη»

Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν -Η δίκη «δεν ήταν δίκαιη»

Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν το 2020 για βιασμό, επειδή, όπως αναφέρεται, η δίκη δεν ήταν δίκαιη.

Το Εφετείο της Νέας Υόρκης έκρινε ότι οι εισαγγελείς έκαναν λάθος όταν επέτρεψαν σε γυναίκες, των οποίων οι κατηγορίες δεν αποτελούσαν μέρος της υπόθεσης του 2020, να καταθέσουν, και διέταξε νέα δίκη.

Οι εισαγγελείς στην υπόθεση-θύελλα κατά του ισχυρού παραγωγού του Χόλιγουντ, υπόθεση που πυροδότησε το κίνημα #MeToo, πρέπει να αποφασίσουν αν θα ασκήσουν εκ νέου δίωξη κατά του Γουάινστιν, ο οποίος καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης το 2020 για δύο σεξουαλικά εγκλήματα.

Η ηθοποιός Ashley Judd, ένα από τα πρώτα άτομα που μοιράστηκαν δημοσίως τους ισχυρισμούς εναντίον του Γουάινστιν, δήλωσε: «Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο για τα θύματα… Ζούμε ακόμα στην αλήθεια μας. Και ξέρουμε τι συνέβη».

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, 72 ετών, θα παραμείνει στη φυλακή για μια ξεχωριστή καταδίκη για βιασμό. Πέρυσι, καταδικάστηκε στο Λος Άντζελες σε 16 χρόνια φυλάκισης για κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ