Τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή»

Τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή»

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί ο 60χρονος δράστης του πρωτοφανούς τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας μόλις 1,5 και 2,5 ετών.

Ο 60χρονος, ομολόγησε τη δολοφονία του ζευγαριού, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν του πλήρωναν τα ενοίκια, ενώ φέρεται να υπέδειξε και το σημείο πολυκατοικίας στην Πάτρα όπου έκρυψε το όπλο του εγκλήματος.

Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει. Ειδικότερα είπε στις αρχές ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε καθώς «δεν έχει συγχώρεση για αυτό».

Τον 60χρονο αποδοκίμασε πλήθος κόσμου κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας που του φώναζαν «γιατί τα παιδιά;».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανένας δικηγόρος δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του 60χρονου. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο που θα ορίσει το δικαστήριο.

Μαρακάκης-Καλιακμάνης: Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι στις ΗΠΑ σε περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα από άτομα που ζουν στην περιφέρεια, οι αρχές τα παρακολουθούν και ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν γίνει στην περιοχή.

Πρόσθεσε ότι η Αμαλιάδα είναι μια πολύπαθη περιοχή και οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, λέγοντας πως οι αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δράστης ήταν γνωστό ότι έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε.

Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν να… πέσει στα μαλακά

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη. Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS