Πειραιάς: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο 68χρονος δολοφόνος του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ - «Πληγή» για τη γειτονιά ο δράστης

Πειραιάς: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο 68χρονος δολοφόνος του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ - «Πληγή» για τη γειτονιά ο δράστης

Ακόμη μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινωνία του Πειραιά τις εξελίξεις αναφορικά με την τύχη του 68χρονου δολοφόνου, του συνταξιούχου ναυτικού που εκτέλεσε τον άτυχο 39χρονο Αλβανό υπάλληλο πάρκινγκ και πατέρα τριών παιδιών Κέλι Λίμκα.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη, ενώ ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του και της προανάκρισης, πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, πρώην ναυτικός, ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να φτάσει στο φονικό. «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να υποστήριξε.

Ας σημειωθεί, ωστόσο, πως μετά την εκτέλεση του αδικοχαμένου 39χρονου, ο 68χρονος «συνελήφθη» να φωνάζει «τώρα σε τελείωσα, π@@@η». Ο δολοφόνος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο στον εισαγγελέα, ενώ η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ήταν του πατέρα του και την είχε, μάλιστα, στην κατοχή του τριάντα ολόκληρα χρόνια χωρίς άδεια.

Υπέφεραν

Νέες πτυχές της ιστορίας, όμως, δείχνουν ότι ο 68χρονος προκαλούσε πολύ συχνά προβλήματα στους γείτονές του, αλλά και στους επιχειρηματίες της περιοχής. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν συμβάντα τα οποία έχουν καταγραφεί και στα πρακτικά δικαστικών υποθέσεων με πρωταγωνιστή τον αδίστακτο εκτελεστή, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση για εξύβριση και απειλές εναντίον ενός καταστηματάρχη. Ένας κομμωτής, που το κατάστημά του βρίσκεται δίπλα και κάτω από το διαμέρισμα του 68χρονου, είχε προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του πρώην ναυτικού.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο δράστης καλούσε συνεχώς την Άμεση Δράση, διότι ενοχλούνταν από τις… μονάδες των κλιματιστικών στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Ο κομμωτής είχε περιγράψει στη μήνυσή του: «Βγήκα από το μαγαζί μου, πήγα στο απέναντι μαγαζί να αγοράσω κάτι και γυρίζοντας με περίμενε στο μαγαζί και άρχισε να με απειλεί μπροστά στους πελάτες, τη γυναίκα μου, στο προσωπικό μου, στους περαστικούς. Μου είπε “κ… λη, είμαι 60 χρόνων, δεν φοβάμαι τίποτα, π…τη, τρύπιε”. Το μαγαζί το έχω δεκαπέντε χρόνια. […] Έχει έλθει προ μερικών μηνών στην πολυκατοικία και είμαι το τρίτο θύμα του κατηγορουμένου». Ένας από τους αστυνομικούς, που είχαν καταθέσει για την εν λόγω υπόθεση, ισχυρίστηκε πως ο δράστης φώναζε «αφήστε με, δεν είμαι καλά» και χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ