Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Κούγια και Λέων: «Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία», λέει ο ιατροδικαστής

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Κούγια και Λέων: «Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία», λέει ο ιατροδικαστής

Τέλος στις συκοφαντίες εις βάρος του θέλησε να βάλει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μετά από όσα είπε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Αλέξης Κούγιας.


Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ Αλέξη Κούγια και Γρηγόρη Λέων, με τον ιατροδικαστή να απαιτεί ένα τέλος στις συκοφαντίες εις βάρος του.

Μιλώντας σήμερα στο MEGA, ο ιατροδικαστής αναφέρθηκε στα όσα εξαπέλυσε νωρίτερα ο γνωστός ποινικολόγος από τον αέρα της ίδιας εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet του ιατροδικαστή, στο οποίο γράφει: «Αν υπήρχε ιατροδικαστής για την απώλεια ηθικής θα έλεγε ότι η ηθική χάθηκε από έγκλημα και όχι εξ αμελείας».

Μιλώντας στο MEGA για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το tweet, ενώ ανέφερε πως η 34χρονη έχει στείλει εξώδικο στον ιατροδικαστή, το οποίο αποτελεί προάγγελο για μηνύσεις και αγωγές.

«Θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Ο οποίος δεν θέλει να κάνει καριέρα ιατροδικαστή. Έγκριτος δεν κατάλαβα πως είναι. Έγκριτος είναι κάποιος όταν γίνονται δεκτές οι απόψεις του. Σε κάθε υπόθεση που τον χρησιμοποίησαν ποτέ δεν έγινε δεκτή η άποψή του. Εγώ τον έκανα διάσημο. Επιτέλους, θα απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Λέων δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Αλέξη Κούγια και με παρέμβαση του ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί πλέον καμία συκοφαντία εις βάρος του.

«Στο tweet αυτό μπορούν να απαντήσουν οι άνθρωποι που νιώθουν ότι τους αφορά. Έκανα μια διατύπωση στον δημόσιο διάλογο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει για τον εαυτό μου, παρότι καθημερινά δίνω αγώνα, όπως και οι συνάδελφοί μου, για την ιατροδικαστική επιστήμη και να υποστηρίζουμε επιστημονικά τη Δικαιοσύνη», σχολίασε αρχικά ο Γρηγόρης Λέων.

«Η απώλεια ηθικής πηγαίνει σε αυτούς που τους αφορά, σε όσους αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία. Σέβομαι ηλικίες, σέβομαι τα πάντα, πρέπει όμως να λάβουν τέλος κάποια πράγματα», κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS