Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει 20 χειρουργεία, κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα θα κάνω»

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει 20 χειρουργεία, κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα θα κάνω»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω.

Έχω περάσει πολλές φορές από την περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο, στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με τη ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μάιο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω.

Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι», συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Αν δω την Έφη Κακαράντζουλα έξω, δεν σκέφτομαι πως θα αντιδράσω. Θα το διαχειριστώ εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος για την επίθεση που μου έκανε. Θα συμβουλευόμουν τους δικηγόρους μου τι μπορώ να κάνω για να είμαι ασφαλής», συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ