Στον ανακριτή ο γυμναστής που γαργαλούσε τους μαθητές - Ο 30χρονος καλείται να απολογηθεί για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Στον ανακριτή ο γυμναστής που γαργαλούσε τους μαθητές - Ο 30χρονος καλείται να απολογηθεί για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Ενώπιον του ανακριτή πρόκειται να παρουσιαστεί, σήμερα το πρωί, ο 30χρονος γυμναστής Χ.Κ., στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για την πολύ περίεργη υπόθεση του νεαρού δάσκαλου Φυσικής Αγωγής σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου.

Οι καταγγελίες για τον γυμναστή

Μέρα με τη μέρα προκύπτουν νέες καταγγελίες, εκ των οποίων τουλάχιστον οκτώ έχουν κατατεθεί ενόρκως στην Ασφάλεια Ασπροπύργου. Γονείς μεταφέρουν τα όσα έχουν εξιστορήσει τα παιδιά τους σχετικά με την αλλόκοτη συμπεριφορά του εν λόγω γυμναστή. Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, αλλά και τις όποιες μαρτυρίες, που παραμένουν μέχρι στιγμής σε ανεπίσημο επίπεδο, ο 30χρονος... γαργαλούσε, χτυπούσε κι ενίοτε κορόιδευε τα παιδιά με ρατσιστικά σχόλια.

Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις προκειμένου να εξακριβώσουν το ακριβές ύφος των επαφών του 30χρονου με τα τουλάχιστον πενήντα παιδιά με τα οποία συναναστράφηκε σε αυτούς τους σχεδόν τρεις μήνες κατά τους οποίους εργάζεται στο συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο.

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας του για το σύνδρομο Άσπεργκερ

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως για την υπόθεση διεξάγεται ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας, ενώ ο γυμναστής έχει παυτεί από τα καθήκοντά του. Συν τοις άλλοις, ιδιαίτερη χροιά στην υπόθεση δίνει η μαρτυρία του πατέρα του 30χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο γιος του πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ, που επηρεάζει τη συμπεριφορά του στις κοινωνικές επαφές. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός γυμναστής έχει προσκομίσει και σχετική γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο, η οποία μάλιστα υποδηλώνει πως ο 30χρονος τελεί υπό ποσοστό αναπηρίας της τάξεως του 67%.

Πάνω στο θέμα του συνδρόμου, ο πατέρας είχε χαρακτηρίσει το γυμναστή «μάλαμα»: «Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά, για να βοηθήσει, γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω “δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό” μου λέει “γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;”. Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι» υποστήριξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ