Ασπρόπυργος: «Η απόφαση για τον γυμναστή θα ανατραπεί» λέει ο δικηγόρος των οικογενειών των μαθητών

Ασπρόπυργος: «Η απόφαση για τον γυμναστή θα ανατραπεί» λέει ο δικηγόρος των οικογενειών των μαθητών

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ενώ η υπόθεση προέκυψε έπειτα από 8 καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πλήρως όσα του αποδίδονται και φέρεται να έκανε λόγο για προσπάθεια των γονέων να τον διώξουν από το σχολείο.

«Η απόφαση θα ανατραπεί»

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο δικηγόρος των 8 οικογενειών, Ανδρέας Θεωδορόπουλος, τόνισε πως η απόφαση για μη κράτηση του εκπαιδευτικού θα ανατραπεί.

«Καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους δέχτηκαν ασέλγειες από αυτόν τον άνθρωπο. Είναι μια προσωρινή απόφαση της δικαιοσύνης που δεν μπορεί να θεωρηθεί θέσφατο. Θα ανατρέπει πιστέψτε με διότι οι καταθέσεις των ανηλίκων που θα ακολουθήσουν από τον ειδικό ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ και θα επιβεβαιώσουν αυτό που τα παιδιά έχουν μεταφέρει στους γονείς τους, θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη ξανά αυτόν τον άνθρωπο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ