Νέα στοιχεία για τον γιατρό-μαϊμού που αφαίρεσε τις ζωές 12 ανθρώπων: «Η μεγαλύτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά συρροή»

Νέα στοιχεία για τον γιατρό-μαϊμού που αφαίρεσε τις ζωές 12 ανθρώπων: «Η μεγαλύτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά συρροή»

Νέα στοιχεία εμφανίζονται στη δημοσιότητα για τον «γιατρό» που χορηγούσε ψευτικα φάρμακα ακόμα και σε βαριά νοσούντες, έναντι προφανώς τεράστιας αμοιβής.

Οι 12 ανθρωποκτονίες που βαραίνουν το ποινικό του μητρώο, φαίνεται να είναι ορμητήριο για μεγάλη έρευνα από πλευρά της ΕΛ.ΑΣ, γεγονός που οδηγεί στη διαρκή αποκάλυψη νέων σοκαριστικών στοιχείων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε χθες ο ΑΝΤ1, τον 47χρονο Νίκο Κοντοστάθη που εμφανιζόταν ως γιατρός και ο οποίος είναι προφυλακισμένος εδώ και αρκετούς μήνες, βαραίνουν στοιχεία για 12 ανθρωποκτονίες. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ η υπόθεση προκαλεί σοκ καθώς οι διωκτικές Αρχές βλέπουν να εξελίσσεται «στην μεγαλύτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά συρροή στα ελληνικά δικαστικά χρονικά».

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν βρει στοιχεία για 12 ασθενείς που οδηγήθηκαν στο θάνατο εξαιτίας των δολοφονικών θεραπείων του αποκαλούμενου ψευτογιατρού, για 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, ενώ δεκάδες είναι και τα θύματα εξαπάτησης, με το μέγεθος της απάτης να ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

«Μέχρι στιγμής τα θύματα του συγκεκριμένου ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη ανέρχονται στα 12 τα οποία είναι νεκροί, 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας με συνολικό ποσό εξαπάτησης τα 840.000 ευρώ», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ο δικηγόρος των θυμάτων, Στέλιος Σούρλας.

Οι δύο πραγματογνώμονες των ανακριτικών Αρχών, ένας ιατροδικάστης και ένας παθολογοανατόμος έκαναν φύλλο και φτερό τους φακέλους των ασθενών του Κοντοστάθη που κατέληξαν και εντόπισαν άμεση συνάφεια του θανάτου του τους με την δράση του ψευτογιατρού.

«Ο θάνατος όλων των ασθενών , επήλθε συνεπεία καρδιοαναπνευστικής ανακοπής, σε έδαφος γενικευμένης καρκίνωσης, σε έδαφος του καρκίνου (από τον οποίο έπασχαν), μετά από διακοπή της θεραπείας τους από τον Κοντοστάθη Νικόλαο, τελώντας το αδίκημα της ανθρωποκτονίας», αναφέρεται στο πόρισμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS