Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ποινικολόγος

Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ποινικολόγος

Ολοκληρώθηκε η απολογία του δικηγόρου, γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς.

Στον ποινικολόγο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην προσεγγίζει τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπήρχαν πριν την έναρξη της απολογίας του Απόστολου Λύτρα στην ανακρίτρια, φαινόταν διατεθειμένος να παραδεχθεί την πράξη του, τον ξυλοδαρμό της συζύγου του δηλαδή και να ζητήσει συγγνώμη.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η σύζυγός του κατέθεσε χθες στις ανακριτικές αρχές περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό της.

H σύλληψη του Απόστολου Λύτρα

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι μετέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε ιδιωτική κλινική, με την γυναίκα -επίσης δικηγόρο στο επάγγελμα- να φέρει βαριά τραύματα. Ισχυρίστηκαν και οι δύο ότι έπεσε από τη σκάλα, ωστόσο ο γιατρός στα επείγοντα εξετάζοντάς την έκρινε ότι τα τραύματα δεν συνάδουν με πτώση και ότι έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι. Τότε την ρώτησε αν την χτύπησε ο άνδρας της, με εκείνη να φέρεται να γνέφει καταφατικά.

Ο γιατρός ενημέρωσε αμέσως την ΕΛΑΣ για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ως οφείλει σύμφωνα και με το νέο αυστηρότερο πλαίσιο του νόμου Φλωρίδη και παρότι το ζεύγος στην αστυνομία υποστήριξε και πάλι τα περί πεσίματος από τη σκάλα και η σύζυγος δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση, η διαδικασία κύλησε κανονικά και ο δικηγόρος συνελήφθη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για βαριά σκοπούμενη βλάβη. Η σύζυγός του που σύμφωνα με την σοκαριστική κατάθεση του γιατρού έφερε βαρύτατα τραύματα, κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, αποδέχθηκε εντωμεταξύ την πρόταση των αστυνομικών να της εγκαταστήσουν την εφαρμογή panic button στο κινητό της.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ