Κολομβία: Λουτρό αίματος στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα -Βγήκαν μαχαίρια

Κολομβία: Λουτρό αίματος στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα -Βγήκαν μαχαίρια

Δεκάδες είναι οι τραυματίες από τα αιματηρά επεισόδια που ξέσπασαν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κολομβία, με τους οπαδούς των δύο αντίπαλων ομάδων να έρχονται αντιμέτωποι σε εξαιρετικά βίαιες συγκρούσεις.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο «Atanasio Girardot», στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις Atletico Nacional και Junior de Barranquilla, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κολομβίας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η κατάσταση στις κερκίδες του γηπέδου βγήκε εκτός ελέγχου στο 56ο λεπτό του αγώνα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 20 με 30 τραυματίες, πολλοί εκ των οποίων δέχτηκαν μαχαιριές.

Κολομβία: Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο στις κερκίδες ανάμεσα στους οπαδούς των δύο αντίπαλων ομάδων

Αφορμή για τα επεισόδια στάθηκε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, με περίπου 300 οπαδούς της Junior de Barranquilla να ξεκινούν να τσακώνονται με εκείνους της Atletico Nacional.

Σε απάντηση των παραπάνω, οι ντόπιοι οπαδοί της Atletico Nacional αντέδρασαν βίαια, βγάζοντας μαχαίρια, με την κατάσταση να βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου, και τον διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει τον αγώνα στο 60ό λεπτό.

Οι συγκρούσεις, μάλιστα, εξαπλώθηκαν γρήγορα και στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τρέχουν προς τα αποδυτήρια, αναζητώντας καταφύγιο.

Εντάσεις σημειώθηκαν και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τις Αρχές να κάνουν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να μπορέσουν να ανακτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα βίντεο που έχουν έρθει στο φως από τα αιματηρά επεισόδια, σε κάποια εκ των οποίων καταγράφονται άτομα να κρατούν μαχαίρια και να μαχαιρώνουν άλλους οπαδούς.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ