Σοκαριστικό βίντεο από το Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο πηγαίνει ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Σοκαριστικό βίντεο από το Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο πηγαίνει ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Δίχως τέλος συνεχίζονται οι «εγκληματικές» αμέλειες οδηγών αλλά και όπως στο παρακάτω ζήτημα, εγκληματικές στάσεις συγκεκριμένων.

Στο Ρέθυμνο ένα αυτοκίνητο κινείται ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και η τραγωδία δεν σημειώνεται από καθαρή τύχη, για λίγα μόνο μέτρα. Το βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την Δευτέρα 12 Ιουνίου του 2023 είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει τα όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα, που λίγο έλειψε να χαθούν ζωές.

Η καταγραφή γίνεται μέσα από αυτοκίνητο που κινείται κανονικά στο ρεύμα του. Ο δρόμος είναι άδειος και το ΙΧ βρίσκεται στο μεγαλύτερο κομμάτι του βίντεο στην αριστερή λωρίδα. Φαίνεται και αυτό να έχει αναπτύξει υψηλή ταχύτητα.

Κάποια στιγμή, λίγο μετά την υπόγεια διάβαση, ο οδηγός βλέπει όπως φαίνεται τα φώτα από το αυτοκίνητο που έχει μπει ανάποδα και ευτυχώς προλαβαίνει να πατήσει φρένο. Σε διαφορετική περίπτωση όπως δείχνουν οι εικόνες, η σύγκρουση θα ήταν μετωπική με τα δύο οχήματα να κινούνται με ιδιαίτερα μεγάλες ταχύτητες.

Τα εγκληματικά λάθη οδηγών συνεχίζονται και αυτές οι εικόνες εξηγούν γιατί κάθε χρόνο η Ελλάδα θρηνεί τον πληθυσμό ενός μικρού χωριού που χάνεται στην άσφαλτο, με εκείνους που βρέθηκαν να παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμμα και γλίτωσαν να μιλούν για κενά στη σήμανση των δρόμων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ