Σοκ λίγο πριν τον γάμο: Κοινοποίησε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο και έστειλε γράμμα στον αρραβωνιαστικό της

Σοκ λίγο πριν τον γάμο: Κοινοποίησε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο και έστειλε γράμμα στον αρραβωνιαστικό της

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 37χρονη Βολιώτισσα, την οποία αποφάσισε να εκδικηθεί ο πρώην σύντροφός της με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του, ο πρώην της που σήμερα διαμένει σε χώρα του εξωτερικού, την εξέθεσε μέσω διαδικτύου και όχι μόνο.

Όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν η 37χρονη δέχτηκε κλήση από άγνωστο σε εκείνη τηλεφωνικό νούμερο. Στη γραμμή ήταν ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν εκείνος την εγκατέλειψε επιλέγοντας να εργαστεί και να διαμείνει μόνιμα σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Η ίδια προχώρησε τη ζωή της, και ήταν έτοιμη να παντρευτεί, όμως έκανε το λάθος να ενημερώσει τον πρώην της γι' αυτό.

Εκείνος, προφανώς για λόγους εκδίκησης, δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο όνομά της. Τις φωτογραφίες με γενικά τοπία, που δημοσίευσε αρχικά ο 40χρονος, διαδέχθηκαν οι πιο προσωπικές.. Η 37χρονη δεν είχε αντιληφθεί κάτι, μέχρι που ένας παλιός συμμαθητής της επικοινώνησε μαζί της για να της κάνει «παρατήρηση», ότι το υλικό που ήταν αναρτημένο και την αφορούσε ήταν ιδιαίτερα «αποκαλυπτικό».

Η γυναίκα ψάχνοντας να βρει τι έχει συμβεί απευθύνθηκε σε φίλο της, που είναι γνώστης της λειτουργίας του διαδικτύου και γρήγορα έφτασε στα ίχνη… του πρώην συντρόφου της. Στη συνέχεια, επικοινώνησε μαζί του, ζητώντας του να κατεβάσει το ψεύτικο προφίλ, με τον 40χρονο να της υπόσχεται ότι θα το κάνει. Ωστόσο, όχι μόνο δεν τήρησε την υπόσχεσή του, αλλά μετά από δύο μέρες απέστειλε «συστημένο» γράμμα στον αρραβωνιαστικό της 37χρονης, με σωρεία κατηγοριών εις βάρος της.

Η 37χρονη υπέβαλλε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, ενώ η υπόθεση πλέον θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ