«Σφάζει» με σκίτσο του ο Ηλίας Μακρής στην «Καθημερινή»: Ο Κοντονής ξεσκεπάζει τον Τσίπρα

«Σφάζει» με σκίτσο του ο Ηλίας Μακρής στην «Καθημερινή»: Ο Κοντονής ξεσκεπάζει τον Τσίπρα

Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μετά τα «καρφιά» για τις διατάξεις που ψηφίστηκαν επί κυβέρνησης Τσίπρα και ρίχνουν στα μαλακά τη Χρυσή Αυγή, διεγράφη από το κόμμα.

Ολα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν ο Σταύρος Κοντονής έριξε τις «βόμβες» για τις αλλαγές που έγιναν στον Ποινικό Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ως αποτέλεσμα την ευνοϊκότερη μεταχείριση της Χρυσής Αυγής ως προς τις ποινές που αντιμετωπίζουν τα καταδικασθέντα μέλη.

Μάλιστα, ο Σταύρος Κοντονής χθες υποστήριξε ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες, ότι είχε επισημάνει εγκαίρως στον τότε πρωθυπουργό τις ενστάσεις του και υπονόησε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος αντικαταστάθηκε στο υπουργείο από τον Μιχάλη Καλόγηρου.

Και ο Σταύρος Κοντονής ήταν αυτός που απλά έβαλε τη φυτιλιά... Το λόγο πήραν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο δρόμο του Σταύρου Κοντονή κινήθηκε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι έχει δίκιο ο Κοντονής για τη Χρυσή Αυγή.

Οι αποκαλύψεις Κοντονή, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, μάλιστα, ενώ όλοι αναμένουν τις ποινές που θα ανακοινωθούν για τη Χρυσή Αυγή, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τον σκιτσογράφο της Καθημερινής Ηλία Μακρή. Με ένα σκίτσο τα είπε όλα: Ο Σταύρος Κοντονής σηκώνει το χιτώνα της Θέμιδος και ξεσκεπάζει τον Αλέξη Τσίπρα.
makris kathimerini

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ