Σάκης Ρουβάς: Θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη;- Ποιοι θα τον υπερασπιστούν

Σάκης Ρουβάς: Θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη;- Ποιοι θα τον υπερασπιστούν

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «Πρωινό», με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη και ξεκαθάρισε ότι ο τραγουδιστής δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του σκηνοθέτη, του οποίου η δίκη θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

«Δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει τις δηλώσεις του κυρίου Ρουβά. Εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν την προσωπικότητα όταν τον γνώριζε αυτός, και τον παρουσίαζε σαν μία ιδανική προσωπικότητα κι αμέσως δέχτηκε μία ακραία επίθεση από οργανωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από ό,τι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση με μία δεύτερη που αφορούσε στα θύματα, και λέγοντας αυτονόητα πράγματα. Το θέμα δεν είναι να λυπάσαι τα θύματα, ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, αλλά αν ο Λιγνάδης είναι αυτό που είπε ο Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν και αν πράγματι έχουμε θύματα» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Δεν θα καταθέσει ο Ρουβάς στο δικαστήριο
Ο Αλέξης Κούγιας διευκρίνισε ότι «δεν θα καλέσουμε τον κ. Ρουβά ως μάρτυρα υπεράσπισης, έχουμε ήδη καταθέσει τα ονοματωπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να προτείνω ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. Ρουβά. Είναι στο κατηγορητήριο 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά έχουμε 9 μάρτυρες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη σε μία εκπομπή με αυτό που συνέβη στο δικαστήριο».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μηνύσει τον δικηγόρο των θυμάτων Ιωάννη Βλάχο

Ακόμα, ο κύριος Κούγιας αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μηνύσει τον κ. Ιωάννη Βλάχο, τον δικηγόρο των δύο εκ των τεσσάρων ανθρώπων που κατήγγειλαν για βιασμό τον γνωστό σκηνοθέτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ