Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας ζητά νέα αναβολή της απολογίας της - Αμφισβητεί το πόρισμα Καρακούκη-Καλογρηά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας ζητά νέα αναβολή της απολογίας της - Αμφισβητεί το πόρισμα Καρακούκη-Καλογρηά

«Προσυνεννοημένο» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Κούγιας το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούη-Καλογρηά για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας Δασκαλάκη, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα των δυο κοριτσιών, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ζητά να προηγηθεί της απολογίας η λήψη καταθέσεων των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά και άλλους, και μάλιστα ζητά να εξεταστούν κατά την παράσταση.

Σε διαφορετική περίπτωση, ανέφερε πως, επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο κ. Κούγιας έχει ζητήσει να καταθέσουν οι ιατροδικαστές: Χρήστος Κραββαρίτης, Φώτης Χατζηνικολάου και Συμεών Μεσογίτης.

Ακόμη ο κ. Κούγιας ζητεί να κληθούν να να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλογρηάς και Χρήστος Ευτυχιάδης και να εξετασθούν για πρώτη φορά η Χαρά Σπηλιοπούλου και ο Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Οι συγκεκριμένοι ιατροδικαστές όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, είναι κορυφαίοι επιστήμονες και ασχολούνται με την υπόθεση.

Στο υπόμνημα που εξέδωσε ο κ. Κούγιας πρόσθεσε πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές κατά προσώπων που «παρανόμησαν και την κατέστησαν κατηγορούμενη με κωμικού επιστημονικού περιεχομένου γνωματοδοτήσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS