Ρόδος: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τη 45χρονη δολοφόνο - Είχε επιχειρήσει να πνίξει με ζώνη το 1 έτους παιδί της

Ρόδος: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τη 45χρονη δολοφόνο - Είχε επιχειρήσει να πνίξει με ζώνη το 1 έτους παιδί της

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την υπόθεση της καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, που έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη στη Ρόδο.

Η δράστις ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές, καλώντας στην αστυνομία και ομολογώντας το έγκλημα, ενώ εν συνεχεία ομολόγησε ακόμη τρεις δολοφονίες γυναικών, τις οποίες φρόντιζε στο παρελθόν και πέραν της δεκαετίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 45χρονη δράστις έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο της Λέρου.

Τα εγκλήματα που ομολόγησε είναι υπό έρευνα, αφού για παράδειγμα, σύμφωνα με τη dimokratiki, στην περίπτωση μιας γυναίκας τουλάχιστον οι συγγενείς αμφισβητούν κάποιους ισχυρισμούς της και υποστηρίζουν ότι είχαν αντιληφθεί τη δράση της και την είχαν απομακρύνει έγκαιρα.

Η δολοφόνος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και το ίδιο της το παιδί
Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, η 45χρονη είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να πνίξει το παιδί της με ζώνη και για τον λόγο αυτό της έχει αφαιρεθεί η επιμέλειά του και την έχει αναλάβει η γιαγιά του.

Εξεταζόμενη χθες στο πλαίσιο της προανάκρισης ομολόγησε τις πράξεις της, υποστηρίζοντας ότι είχε σταματήσει να λαμβάνει την αντιψυχωσική αγωγή που της έχουν συνταγογραφήσει, για να αντιμετωπίζει τη σχιζοφρένεια από την οποία πάσχει, καθώς της προκαλούσε βαριά καταστολή.

Η μη λήψη των φαρμάκων της, όπως περιέγραψε με ακατάληπτη περιγραφή που σε ορισμένα σημεία της δεν έβγαζαν νόημα οι αστυνομικοί, της προκαλούσε εκνευρισμό και αισθήματα που δεν μπορούσε να ελέγξει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ