Ρόδος: Μειωμένο ή ανύπαρκτο καταλογισμό επικαλείται η 45χρονη οικιακή βοηθός

Ρόδος: Μειωμένο ή ανύπαρκτο καταλογισμό επικαλείται η 45χρονη οικιακή βοηθός

Σήμερα η απολογία της για τη δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης ηλικιωμένης


Τον ισχυρισμό περί μειωμένου ως ανύπαρκτου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας θα υποστηρίξει σήμερα απολογούμενη ενώπιον του τακτικού Ανακριτή η 45χρονη Φ. Φ. του Σ., κάτοικος Καλυθιών, που ομολόγησε την δολοφονία 4 ατόμων που φρόντιζε και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της σε ηλικία ενός έτους.

Προς τούτο αναμένεται να υποβάλουν στοιχεία από προηγούμενες ιατρικές γνωματεύσεις της, από τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Λέρου καθώς και της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που ζητήθηκε να αποφανθεί σε συνέχεια αιτήματος διενέργειας πραγματογνωμοσύνης, οι συνήγοροι υπεράσπισής της κ.κ Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη.

Τον ισχυρισμό της αυτό θα ενισχύσουν εξάλλου και με στοιχεία από τις τρείς καταθέσεις που έδωσε προανακρινόμενη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υποστηρίζοντας ότι τέλεσε τα εγκλήματα που ομολόγησε γιατί είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε διότι της προκαλούσε καταστολή και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της ως οικιακής βοηθού, αναφέρει ο ιστότοπος dimokratiki.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί σήμερα για την δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης και μη αυτοεξυπηρετούμενης Φλώρας Καζέλλη του Παναγιώτη στην οικία της στις Καλυθιές, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS