Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά τη 16χρονη κόρη του γείτονα του

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά τη 16χρονη κόρη του γείτονα του

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ένας 58χρονος, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης ενός γείτονά του στο Ρέθυμνο, στην οποία δεν δίστασε να δείξει φωτογραφίες ανδρικών γεννητικών οργάνων που είχε καταχωρημένες στο κινητό του.

Το 16χρονο κορίτσι δεν φαντάστηκε τι ήθελε ο γείτονας, όταν της ζήτησε από το μπαλκόνι του να τον βοηθήσει σε κάτι, αλλά πανικοβλήθηκε μόλις πλησίασε και διαπίστωσε ότι της έδειχνε τις γυμνές φωτογραφίες.

Αμέσως η 16χρονηη ενημέρωσε τον πατέρα της για το περιστατικό και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, για να υποβάλουν μήνυση σε βάρος του παιδόφιλου γείτονα.

Ο 58χρονος έχει καταδικαστεί και για ενδοοικογενειακή βία

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του το κινητό με τις επίμαχες φωτογραφίες και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 58χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, από το οποίο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών χωρίς αναστολή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ