Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην Καλαμάτα [βίντεο]

Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην Καλαμάτα [βίντεο]

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα, λίγο πριν τις 11:10 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για διθέσιο αεροσκάφος Τ-2 που ξεκίνησε από την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος και κατέπεσε μόλις 500 μέτρα μετά την απογείωσή του, κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, στην περιοχή του Άρι, κοντά στη Μικρομάνη.

Καλαμάτα: Επέβαινε ένα άτομο στο αεροσκάφος

Όπως αναφέρει το messinialive.gr, σε συναγερμό τέθηκαν πριν από λίγο ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία για το αεροσκάφος που συνετρίβη, ενώ στο σημείο ακούγονται εκρήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροσκάφος επέβαινε ένα άτομο και η τύχη του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους Τ-2 Buckeye που συνετρίβη στην Καλαμάτα

Το Τ-2 Buckeye είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό jet της Πολεμικής Αεροπορίας και με αυτό ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους οι Ίκαροι και οι νέοι Ανθυποσμηναγοί.

Το Τ-2Ε μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 3500 lb οπλισμού σε 6 πτερυγικούς φορείς συμπεριλαμβανομένων και ατρακτιδίων πολυβόλων και ρουκετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση με οπλικό φορτίο, αλλά και να αναλάβει πολεμικό ρόλο αν απαιτηθεί. Φέρει τρίχρωμη παραλλαγή πράσινου, καφέ και άσπρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ