Προς κατάργηση των ραντεβού για ψώνια στα καταστήματα, από τη Δευτέρα

Προς κατάργηση των ραντεβού για ψώνια στα καταστήματα, από τη Δευτέρα

Προς κατάργηση των ραντεβού στα καταστήματα οδεύει η αγορά, με βάση τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης και του γγ Εμπορίοιυ.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων τις επόμενες ημέρες, τόνισε πως σημαντικό πρόσθετο βοηθητικό εργαλείο στην επαναλειτουργία των δομών αποδεικνύεται το self test.

Εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα, αλλά και ότι ακόμα και πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα θα μπορούν να ψωνίζουν οι πολίτες από τα καταστήματα χωρίς ραντεβού.

Στο ίδιο κλίμα και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι γίνεται αγώνας για να ενταθεί η διαδικασία των self test και τόνισε ότι στην περίπτωση που αυτό επιτευχθεί τις επόμενες μέρες είναι εφικτό ενδεχομένως την Δευτέρα να υπάρχει περαιτέρω άνοιγμα του κλάδου με κατάργηση των ραντεβού. Οπως εξήγησε θα ισχύει ο περιορισμός των τριών ωρών με SMS και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων εντός. «Στόχος του υπουργείου είναι να καταργηθεί το click inside, εφόσον προλάβουμε τους στόχους» είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS