Προκλητικός ο καθηγητής που κατηγορείται για παρενόχληση 11χρονης: Έχω έντονο βλέμμα

Προκλητικός ο καθηγητής που κατηγορείται για παρενόχληση 11χρονης: Έχω έντονο βλέμμα

Συνεχίζει όχι μόνο να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται αλλά και να προκαλεί ο 45χρονος καθηγητής ο οποίος συνελήφθη και παύθηκε από τα καθήκοντά του, ύστερα από καταγγελία 11χρονου κοριτσιού για παρενόχληση μέσα στην τάξη, σε σχολείο του Μοσχάτου.

Ανατριχίλα είχε προκαλέσει η καταγγελία της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής ζήτησε από τη μαθήτρια, εντός της σχολικής αίθουσας, να βγάλει τη μπλούζα της και να ξαπλώσει. Όπως αποδείχθηκε, και άλλες μαρτυρίες κοριτσιών προδίδουν την ανάρμοστη συμπεριφορά του δασκάλου στη διάρκεια του μαθήματος.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφήμιζε ότι είχε απήχηση σε μητέρες και καθηγήτριες λέγοντας πως μοιάζει με τον... Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς μαθητριών πως ο καθηγητής τις κοιτούσε με έντονο βλέμμα στα επίμαχα σημεία τους σώματός τους, εκείνος απαντά: «Ισχυρίστηκαν κάποιες μαθήτριες ότι έχω έντονο βλέμμα σε επίμαχα σημεία το οποίο δεν ισχύει. Εγώ δηλαδή έχω κάποιο έντονο βλέμμα, ισχύει αυτό την ώρα του μαθήματος όπως κοιτάω τους μαθητές και τις μαθήτριες».

Παλαιότερα, σε σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο κάποιος του αναφέρει το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ, υπονοώντας πως του μοιάζει, εκείνος απαντά: «Σαν τον Κλούνεϊ μου έλεγαν δύο milfs (σ.σ. σεξουαλικό υπνοούμενο για μαμάδες) πέρυσι στο γραφείο, σαν τον Κλούνεϊ οι μαθητριούλες φέτος, άλλος τώρα, θα το καβαλήσω το καλάμι και θα ψάχνω ατζέντη σε λίγο για Hollywood! Loooooool».

Ο καθηγητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κι έχει τεθεί σε αργία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο καθηγητής γυμνασίου ζήτησε από το 11χρονο κορίτσι να βγάλει τη μπλούζα του και να ξαπλώσει πάνω σε θρανίο. Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 45χρονου, ο οποίος οδηγείται στο αυτόφωρο, έγινε την περασμένη Παρασκευή. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του.

Τότε ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω, του είπε «έλα να σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Μάλιστα δεν δίστασε να του πει «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!

Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει. Οι γονείς του παιδιού, που ειδοποιήθηκαν από το ίδιο το κοριτσάκι, όπως λέει ο πατέρας της, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, υπήρχαν παράπονα μαθητριών για σεξιστική συμπεριφορά του καθηγητή, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες, ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και μπροστά σε όλα τα παιδιά τα κοιτούσε περίεργα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος, ο οποίος είναι ανύπαντρος, φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS