ΕΛΛΑΔΑ

«Υπήρχε αντιπαράθεση»: Γιατί ο αστυνομικός εμβόλισε το αυτοκίνητο του διευθυντή του, τι λένε συνάδελφοί του

Το περιστατικό με τον υπαστυνόμο να εμβολίζει και να σπάει το ΙΧ του αστυνομικού του διευθυντή, για εκδίκηση, στη Ρόδο, σχολίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης.

«Μας αιφνιδίασε και εμάς, είναι πρωτόγνωρο περιστατικό για την Ελλάδα, δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο των αστυνομικών στην περιοχή μας», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφορικά με τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος αμέσως μετά τον εμβολισμό, φέροντας το υπηρεσιακό του όπλο, πήγε στην υπηρεσία και έσπασε την πόρτα του γραφείου του διοικητή, τον οποίο αναζητούσε, σχολίασε ότι «κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός».

Γιατί ο υπαστυνόμος εμβόλισε το ΙΧ του αστυνομικού του διευθυντή;
«Ήταν μια Επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο. Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως, ό,τι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος» συνέχισε, ενώ προσέθεσε ότι ακούγονται και πολλά σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού για άλλου είδους διαφορές των δύο ανδρών.

Όπως σημείωσε, «υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το περιστατικό. Η υπόθεση ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ότι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από τη δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το «λάθος», η «άρνηση» και ο Βησσαρίων...

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS