Πιερία: Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη, λέει ο γυμνασιάρχης

Πιερία: Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη, λέει ο γυμνασιάρχης

Μήνυμα πως περιμένει να αποδοθεί η δικαιοσύνη έστειλε ο διευθυντής στο Γυμνάσιο Αιγινίου Πιερίας, την ώρα που απολογούνται οι έντεκα συλληφθέντες, μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που κατηγορούνται για την αρπαγή του.

«Εκείνο που περιμένω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αν ήθελα να ικανοποιήσω το φτωχό μου το σαρκίο, θα καταντούσα σαν αυτούς. Περιμένω να αποδοθεί η δικαιοσύνη», δήλωσε επιστρέφοντας στη θέση του σήμερα το πρωί», δήλωσε επιστρέφοντας στη θέση του.

Στο σχολείο όπου συνέβη το περιστατικό οι γονείς δηλώνουν ότι για όλα τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο, αφού μπροστά τους εκτυλίχθηκε το πρωτοφανές περιστατικό. Πατέρας μαθητή του γυμνασίου αυτού, ο Θανάσης Κρομμύδας είπε ότι τα παιδιά δύο γονέων που σήμερα δικάζονται είναι σε αυτό το σχολείο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Τοπικού διαμερίσματος Αιγινίου, Νικόλαος Γκορίδης, θυμίζει ότι η πρωτόγνωρη κατάσταση ξεκίνησε με έγγραφο επίταξης του σχολείου επειδή τα παιδιά δύο εκ των 11 συλληφθέντων δεν μπoρούσαν να μπουν στο σχολείο χωρίς μάσκες και self test.

Γνώριζα τους δύο από τους 11 και δεν είχαν δώσει δικαιώματα σε κανέναν, αλλά είχαν ανησυχίες και έκαναν αναρτήσεις παλαιότερα κατά των εμβολιασμών. Ο ένας εξ αυτών άκουσα ότι θα έκανε και το εμβόλιο γιατί το παιδί αισθανόταν άσχημα στο σχολείο», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ