Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αναβολή της δίκης στο Εφετείο

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αναβολή της δίκης στο Εφετείο

Τη σιωπή του «έσπασε» ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγο μετά από την αναβολή της δίκης του στο Εφετείο για τις δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.

«Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ» αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους ο ηθοποιός.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αναβολή στη δίκη για τον Νοέμβριο

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Νοεμβρίου 2024 θα αρχίσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Το παρών στη δικαστική αίθουσα έδωσε ο κατηγορούμενος συνοδευόμενος από τη σύζυγο του.

Στο Εφετείο βρέθηκαν και οι δύο καταγγέλλουσες αλλά και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι μάρτυρας στην υπόθεση.

«Έχω συνηγόρους τους Δημητρακόπουλο και Πακιρτζίδου αλλά έχουν δικαστήρια και δεν είναι εδώ» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς το δικαστήριο, ζητώντας την αναβολή της δίκης λόγω κωλύματος των δικηγόρων του.

Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής με την υποστήριξη της κατηγορίας να ζητά να δοθεί έστω διακοπή και όχι αναβολή της δίκης. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αναβάλει τη δίκη για τις 11 Νοεμβρίου 2024.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ