Πετράλωνα: Νεαρός σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε σε καφέ και επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υπάλληλο

Πετράλωνα: Νεαρός σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε σε καφέ και επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υπάλληλο

Ένα απίστευτο και παράλληλα σοκαριστικό περιαστικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (13/12) σε καφέ στα Πετράλωνα, όταν 28χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υπάλληλο του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο νεαρός άνδρας εισήλθε στην καφετέρια επί της οδού Θεσσαλονίκης με αφορμή έναν ελαφρύ τραυματισμό που είχε στο χέρι του. Η υπάλληλος του καταστήματος προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, ωστόσο κάποια στιγμή ο 28χρονος την έπιασε με δύναμη τα χέρια και άρχισε να την απειλεί και να την βρίζει, λέγοντας πως θέλει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Επιτέθηκε και σε υπάλληλο διπλανού καταστήματος

Παρά τις συνεχείς παραινέσεις της κοπέλας να την αφήσει ο 28χρονος συνέχισε να την απειλεί. Κάποια στιγμή στο κατάστημα εισέβαλε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος που άκουσε τις φωνές της κοπέλας και προσπάθησε να ηρεμήσει και να απομακρύνει τον νεαρό. Εκείνος όμως, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι, προτού στο περιστατικό παρέμβουν διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι απομάκρυναν τον 28χρονο από το καφέ.

Η παθούσα σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το κέντρο Άμεσης Δράσης και στιγμές αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 28χρονο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ