Το βούλευμα σοκ για πατέρα-θείο και φίλους τους που βιάζαν τα δύο αδέλφια στα Πετράλωνα

Το βούλευμα σοκ για πατέρα-θείο και φίλους τους που βιάζαν τα δύο αδέλφια στα Πετράλωνα

Τα όσα περιγράφει το βούλευμα για τα δύο αδέρφια στα Πετράλωνα είναι σοκαριστικά. Τα αδέρφια βιάζονταν κατ’ εξακολούθηση από τον πατέρα τους, τον θείο τους και οικογενειακούς φίλους τους ενώ για την υπόθεση, δέκα άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το Star, στο βούλευμα περιγράφεται ο εφιάλτης που βίωνε το αγόρι, που σήμερα είναι 17 ετών.

Πετράλωνα: «Υποχρέωναν το κορίτσι να παρακολουθεί πορνό ενώ ήταν γυμνή»

«Όταν βρισκόταν μόνος του με τον ανήλικο παθόντα γιο του, με άσκηση σωματικής βίας που μπορούσε να κάμψει την αντίσταση του, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος και με ενότητα δόλου,», αναφέρει μεταξύ άλλων το βούλευμα.

Η 22χρονη σήμερα αδελφή του, ζούσε τον ίδιο εφιάλτη, σύμφωνα με τους εισαγγελικούς λειτουργούς. «Ενήργησαν γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη και συγκεκριμένα την ανάγκαζαν να γδύνεται και να ξαπλώνει ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα και ενώ στην τηλεόραση προέβαλαν ακατάλληλο για ανήλικους περιεχόμενο και συγκεκριμένα πορνογραφικό περιεχόμενο», αναφέρεται.

Στο «κάδρο» και ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο στη Κυψέλη

Σύμφωνα με την καταγγελία του συγγραφέα Χρήστου Κρεμνιώτη, ένας απο τους ανθρώπους που συμμετείχε στις φρικιαστικές πράξεις στα Πετράλωνα, είναι και ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη και στη συνέχεια έθαψε το κορμάκι του στην ταράτσα, ενώ μετέφερε τα οστά του για χρόνια σε μια εργαλειοθήκη.

Παραπέμπονται σε δίκη δέκα άτομα

Οι δικαστές διέταξαν την παραπομπή σε δίκη για βαριές κατηγορίες του πατέρα των παιδιών, του θείου τους, αδελφού του πατέρα, της τότε συντρόφου του πατέρα αλλά και φίλων και υπαλλήλων του πατέρα.

Σύμφωνα με το βούλευμα οι δέκα κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, ανά περίπτωση, για κατηγορίες που αφορούν βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους μικρότερους των δεκατεσσάρων ετών και κατάχρησης ανηλίκου ,πράξεις που φέρονται να έχουν τελέσει από κοινού και κατά μόνας , κατ'εξακολούθηση.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη το 2018

Η υπόθεση έφθασε στην Δικαιοσύνη το 2018 μετά από προσφυγή των -ενήλικων σήμερα- δύο μεγαλύτερων παιδιών οικογένειας από τα Πετράλωνα τα οποία κατήγγειλαν στις Αρχές τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και προώθηση τους από τον ίδιο και σε άλλους ενήλικες. Η καταγγελία των παιδιών είχε αποτελέσει αφορμή για εισαγγελική έρευνα.

Η υπόθεση είχε διαβιβαστεί μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε ανακριτή, ενώ τα δύο παιδιά είχαν καταγγείλει πως σε γνώση όσων είχαν υποστεί από τον πατέρα, ήταν και η μητέρα τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ