Περιστέρι: Βίαιος και κακοποιητικός ο πατέρας του 35χρονου - «Χτυπούσε εμένα και τα παιδιά», είπε η μητέρα του πατροκτόνου

Περιστέρι: Βίαιος και κακοποιητικός ο πατέρας του 35χρονου - «Χτυπούσε εμένα και τα παιδιά», είπε η μητέρα του πατροκτόνου

Άλλη μια πατροκτονία.

Άλλη μια περίπτωση χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.
Δράστης ο 35χρονος γιος και νεκρός ο 62χρονος πατέρας του. Οι κηλίδες αίματος στις σκάλες μπροστά από την πόρτα του σπιτιού φανερώνουν την αγριότητα του φονικού. Ενός εγκλήματος που φαίνεται να μην εξέπληξε τους γείτονες της οικογένειας.

Ο 62χρονος, που επι χρόνια σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κακοποιούσε την σύζυγο του και μητέρα του 35χρονου, διαπληκτίστηκε έντονα μια ακόμη φορά με τον γιο του, με αφορμή όπως φαίνεται έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο ο 35χρονος είχε καθίσει.

Ο οξύθυμος χαρακτήρας του γινόταν ακόμη πιο επικίνδυνος λόγω του αλκοόλ που κατανάλωνε.

Ο 35χρονος με ένα μαχαίρι μόλις 6 εκατοστών επιτέθηκε στον πατερά του και τον τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος του. Ήταν μάλιστα τέτοια η ορμή του, που τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Η μοιραία μαχαιριά τελικά ήταν στο πόδι του 62χρονου που ξεψύχησε χάνοντας μεγάλη ποσότητά αίματος. Ο ίδιος ο δράστης ήταν αυτός που επικοινώνησε με τις αρχές.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ο 62χρονος είχε ήδη χάσει την ζωή του. Μέσα στο σπίτι την ώρα του φονικού ήταν η σύζυγος του θύματος και μητέρα του δράστη που στην κατάθεση της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής περιέγραψε όσα βίωνε τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά τους στα χέρια του άνδρα της όλα αυτά τα χρόνια.

Περιστέρι: «Ήταν επιθετικός ο σύζυγός μου, χτυπούσε εμένα και τα παιδιά», είπε η μητέρα του 35χρονου

«Ο σύζυγος μου ήταν επιθετικός. Με χτυπούσε πολλές φορές. Τα παιδιά (σ.σ. υπάρχει και μία μιρκότερη σε ηλικία αδερφή, που έχει φύγει από το σπίτι) έβλεπαν όσα βίωνα ενώ βιαιοπραγούσε και σε βάρος τους. Την ώρα του τσακωμού εγώ ήμουν στο δωμάτιο. Άκουσα τις φωνές και όταν βγήκα τον είδα πεσμένο στο πάτωμα ματωμένο», ανέφερε η μητέρα του δράστη.

Ο 35χρονος που εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία έμενε με τους γονείς του και συχνά ακούγονταν καυγάδες από το σπίτι της οικογένειας. Το 2017 είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του 62χρονου θύματος για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που δεν ήταν το μοναδικό.

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορια- οπλοχρησία.

Στην Ευελπίδων βρέθηκε και η μητέρα του για να του συμπαρασταθεί πέφτοντας στην αγκαλιά του γιου της.

Ο 35χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ