«Θόλωσα και τον σκότωσα» είπε ο πατροκτόνος στο Περιστέρι -Το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για ενδοοικογενειακή βία

«Θόλωσα και τον σκότωσα» είπε ο πατροκτόνος στο Περιστέρι -Το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για ενδοοικογενειακή βία

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος του 35χρονου που σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι. Πρόκειται για οικογένεια που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά είχαν πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης Δ.Ι. φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του Α.Ι. μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του.

Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η 66χρονη μητέρα του δράστη Σ.Ι και σύζυγος του θύματος είχε κάνει καταγγελίες για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο, ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για ενδοοικογενειακή βία προς την σύζυγό του. Είχε μπει στη μέση ο γιος του για να την σώσει και ο πατέρας είχε χτυπήσει κι εκείνον.

Ο δράστης συνελήφθη. Διακομίστηκε αρχικά σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι και στις 05.20’ περίπου οδηγήθηκε στην ΥΑΔΑ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ