Πατρινό Καρναβάλι 2023: «Βουλιάζει» η Πάτρα - Επιστρατεύθηκαν 200 λεωφορεία ΚΤΕΛ από όλη την Ελλάδα

Πατρινό Καρναβάλι 2023: «Βουλιάζει» η Πάτρα - Επιστρατεύθηκαν 200 λεωφορεία ΚΤΕΛ από όλη την Ελλάδα

Από χθες, Τετάρτη ξεκίνησαν οι μαζικές αφίξεις επισκεπτών για το Καρναβάλι της Πάτρας, με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας να προγραμματίζει δεκάδες δρομολόγια σε καθημερινή βάση, από τον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέα Μανωλόπουλο, που μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1, έχουν προγραμματιστεί περίπου 200 αναχωρήσεις λεωφορείων από την πρωτεύουσα, με τα περισσότερα δρομολόγια αύριο Παρασκευή, οπότε θα κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων, για την καρναβαλική Πάτρα.

Με ΚΤΕΛ από όλη την Ελλάδα στο Πατρινό καρναβάλι

Το ΚΤΕΛ έχει προετοιμαστεί για την μεταφορά τουλάχιστον 20.000 επισκεπτών από μέρη με τα οποία και συνδέεται ως υπεραστικός συγκοινωνιακός φορέας, ιδιαιτέρως από την Θεσσαλονίκη, όπου φέτος καταγράφεται, για πρώτη φορά, μεγάλο ενδιαφέρον, όπως αναφέρει το pelop.gr .

Ο αριθμός των επισκεπτών, αναμένεται να ξεπεράσει ακόμα και αυτούς του 2019, με τις αφίξεις τους να έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας, κυρίως νεαρός κόσμος, αλλά από σήμερα αναμένεται σταδιακή αύξηση μέχρι και αύριο, όπου στο ΚΤΕΛ Κηφισού θα αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό την Πάτρα, ανά πέντε λεπτά.

«Φέτος οι αφίξεις αναμένεται να είναι αυξημένες κατά 20% σε σχέση με το 2019. Υπολογίζουμε ότι θα μεταφέρουμε στην Πάτρα, από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, 20.000 επιβάτες. Οι επισκέπτες δεν είναι μόνο από την Αθήνα, θα έρθουν από το Βόλο, τη Λαμία τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τον Πύργο αλλά και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου», τόνισε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος.

Σημειώνεται ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας πήρε έγκριση από τον Δήμο Πατρέων, για να χρησιμοποιεί και τον προβλήτα Αγίου Νικολάου για να σταθμεύει λεωφορεία που θα αποβιβάζουν επιβάτες στον Σταθμό της Οθωνος Αμαλίας, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός και κυκλοφοριακό έμφραγμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS