Πάτρα: Βρήκε πορτοφόλι με 7.000 ευρώ και το παρέδωσε στον κάτοχό του

Πάτρα: Βρήκε πορτοφόλι με 7.000 ευρώ και το παρέδωσε στον κάτοχό του

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο Πατρινός ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων Δημήτρης Γραμματικόπουλος, ο οποίος χθες το πρωί, Πέμπτη 21/12, βρήκε στον δρόμο ένα τσαντάκι με 7.000 ευρώ και άλλα σημαντικά έγγραφα και αμέσως αναζήτησε τον κάτοχό του.

Όπως λέει ο ίδιος στο thebest.gr, δεν σκέφτηκε στιγμή να το κρατήσει και αμέσως αναζήτησε τον κάτοχό του, τον οποίο τελικά κατάφερε να τον βρει.

Το χρονικό της υπόθεσης

«Πήγαινα το πρωί της Πέμπτης με το μηχανάκι και τον πατέρα μου σε μια δουλειά, όταν στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, είδαμε στον δρόμο πεταμένο ένα πορτοφόλι. Το πήραμε και γυρίσαμε στο σπίτι για να ετοιμαστούμε να κατεβούμε στην αστυνομία και να το παραδώσουμε. Εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό των 7000 ευρώ που περιείχε, είχε κάρτες και την ταυτότητα του κατόχου του. Όταν είδα το όνομα, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί και τον γνωρίζω προσωπικά. Τον πήρα τηλέφωνο και κατάλαβα αμέσως την απελπισία του. Του είπα, έλα από το μαγαζί που έχω να σου κάνω ένα δώρο και εκεί κατάλαβε τι είχε συμβεί!», περιέγραψε στο thebest.gr ο κ. Γραμματικόπουλος.

«Και 20 ή 50 ευρώ να περιείχε το πορτοφόλι θα το παρέδιδα χωρίς δεύτερη σκέψη. Να είμαστε άνθρωποι. Δυστυχώς έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Τα χρήματα που βρήκα, προορίζονταν για να πληρωθούν υποχρεώσεις προς προμηθευτές. Φανταστείτε τι χρέος θα είχε δημιουργηθεί στον συνάνθρωπό μου, αν δεν του είχαν επιστραφεί», πρόσθεσε ο κ. Γραμματικόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ