Υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Σπάει τη σιωπή της η γιαγιά των παιδιών - «Λίγο σεβασμό σε αυτήν την τραγωδία που έχει συμβεί»

Υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Σπάει τη σιωπή της η γιαγιά των παιδιών - «Λίγο σεβασμό σε αυτήν την τραγωδία που έχει συμβεί»

Για πρώτη φορά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μιλώντας στον ANT1, η γιαγιά της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας δήλωσε καταβεβλημένη, ενώ επεσήμανε πως όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της και πατούν πάνω στον χαμό των παιδιών.

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ