Πάτρα: «Ο Μάνος ως πληρεξούσιος είχε πουλήσει διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς - Πρέπει να πήρε 250.000 ευρώ»

Πάτρα: «Ο Μάνος ως πληρεξούσιος είχε πουλήσει διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς - Πρέπει να πήρε 250.000 ευρώ»

«Η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική».


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις υποψίες για τον ρόλο του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, στο κάδρο των ερευνών μπήκε και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια στον Δασκαλάκη αλλά όχι στην Πισπιρίγκου.

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μάνος είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως μεταφέρει την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν την έχει διασταυρώσει ακόμη, ωστόσο λέει πως οι χρόνοι συμπίπτουν με τα εξής απο δω και πέρα: «Ένας υπάλληλος των 1.000 ευρώ δεν μπορεί να αγοράζει μηχανή, αυτοκίνητο, όργανα μουσικής για το στούντιο. Είχαν ευεργετηθεί τα δύο παιδιά από την σπιτονοικοκυρά, ωστόσο άλλαξε κάποια στιγμή η συμπεριφορά τους», είπε ο δημοσιογράφος.

«Θα του έγραφε και τα δύο σπίτια»

«Πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση ότι η 69χρονη είχε υποσχεθεί στον Μάνο ότι θα του έγραφε τα δυο σπίτια και εκείνο στο οποίο έμενε η ίδια αλλά και αυτό που έμενε το ζευγάρι. Εδώ υπάρχει η σύγκρουση ανάμεσα στην Ρούλα και τον Μάνο».

Η Ελένη Τσολάκη κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδεχομένως να ζήλευε τη σχέση εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει ο Μάνος με την 69χρονη.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια εξήγησε πως ακούγεται από τον περίγυρο της οικογένειας πως η Ρούλα είχε τις εξής σκέψεις: «Τι έγινε τώρα όλα τα παίρνει ο Μάνος; Γιατί να μη γραφεί και ένα σπίτι σε έμενα;» Αυτά είναι τα ανομολόγητα μυστικά του εν διαστάσει ζεύγους τα οποία η φορά των πραγμάτων θα τους αναγκάσει να τα φέρουν στην επιφάνεια.

Ακόμη, ο ίδιος τόνισε πως ο μόνος άνθρωπος που επισκεπτόταν τη 69χρονη ήταν η Ρούλα και μάλιστα σαν ανηψιά της. «Η τσαούσα της υπόθεσης ήταν η Ρούλα, η οποία μπορούσε να κάνει εκβιασμούς», είπε ο δημοσιογράφος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS