Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε» -Θρασύς και αμετανόητος ο 42χρονος που έκανε την σύντροφό του να πηδήξει από μπαλκόνι

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε» -Θρασύς και αμετανόητος ο 42χρονος που έκανε την σύντροφό του να πηδήξει από μπαλκόνι

Θρασύς και αμετανόητος εμφανίζεται ο 42χρονος Κ.Α. ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες επιτέθηκε δύο φορές στην σύντροφό του στην Πάτρα, παραβιάζοντας, ακόμα και τους περιοριστικούς όρους.

Η γυναίκα μάλιστα πήδηξε από το παράθυρο του ημιορόφου για να σωθεί.

Δείτε το βίντεο:

Ο άνδρας που θα οδηγηθεί εκ νέου τη Δευτέρα στα δικαστήρια, μίλησε στις κάμερες και ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε εκείνος αλλά... εκείνη και ότι του όφειλε και χρήματα.

Η πρώτη επίθεση σε βάρος της 47χρονης σημειώθηκε, σύμφωνα με το ενημερωτικό της ΕΛΑΣ, στις 4.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το θύμα βρισκόταν στο σπίτι που έμενε με τον 42χρονο, στην οδό Ασημάκη Φωτήλα. Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και ξεκίνησε αυτεπάγγελτη προανάκριση με τον 42χρονο να κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη .

Η 47χρονη κατέθεσε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πατρών.

Λίγες ώρες αργότερα , στις 4.21 το μερημερι , η γυναίκα βρέθηκε εκ νέου ενώπιον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί εκ νέου η αυτεπάγγελτη διαδικασία σε βάρος του Κ.Α., αυτή τη φορά για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Πάτρα: Έντρομη γυναίκα πηδά από το μπαλκόνι για να γλιτώσει την ενδοοικογενειακή βία -Δείτε βίντεο

Ωστόσο εκείνος, απτόητος, συνέχισε τη… δράση του. Στις 3 το μεσημέρι ο 42χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την πρώτη σύλληψή του. Μπήκε στο σπίτι της οδού Φωτήλα, την έπιασε από τον λαιμό ενώ παράλληλα την απειλούσε.

Ο 42χρονος συνελήφθη εκ νέου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 5/4, από αστυνομικούς της ομάδας Δίας.

Η γυναίκα έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του ενώ χθες το πρωί είχε εκ νέου συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην την πλησιάζει. Ομως παραβίασε τον όρο, ξαναπήγε χθες το απόγευμα σπίτι και του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ