Πάτρα: 47χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του - Πέθανε από αιμορραγία στον ύπνο του

Πάτρα: 47χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του - Πέθανε από αιμορραγία στον ύπνο του

Ανατροπή φαίνεται πως έγινε στην υπόθεση «αυτοκτονίας» ενός 47χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από τον αδελφό του στην κατοικία του στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, φέροντας τραύμα στο σώμα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε εντοπιστεί ένα σημείωμα, με το οποίο φέρεται πως αποχαιρετούσε τους οικείους του: «Μοναξιά τέλος, σας αγαπώ όλους».

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο αδελφός του θύματος μόλις εντόπισε τη σορό, ειδοποίησε την Αστυνομία, δηλώνοντας πως δεν αποκλείεται ο αγαπημένος του αδελφός να έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, ο άτυχος 47χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία έγινε στο Νοσοκομείο Ρίου, τα δεδομένα άλλαξαν και πιθανότατα ο θάνατος του να οφείλεται σε ατύχημα.


Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του - Πέθανε στον ύπνο του

Το επικρατέστερο σενάριο που φαίνεται τελικά να ισχύει είναι ότι ο 47χρονος έπεσε μέσα στο σπίτι του και τραυματίστηκε στο κεφάλι, όμως υποτίμησε το γεγονός και δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

Στη συνέχεια κοιμήθηκε, φαίνεται όμως ο τραυματισμός του είχε προκαλέσει εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ κοιμόταν

Μάλιστα, όταν βρέθηκε από τον αδελφό του, εντοπίστηκε αίμα δίπλα του, το οποίο αρχικά αποδόθηκε στην αυτοκτονία του.


Το σημείωμα που μπέρδεψε τους πάντες

Οι Αρχές, αλλά και το οικογενειακό του περιβάλλον, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας από το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονου. Στο σημείωμα αυτό είχε γράψει: «Μοναξιά τέλος, σας αγαπώ όλους».

Όμως, με βάση τις νεότερες εκτιμήσεις φαίνεται ότι πρόκειται για σημείωμα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος, 2 εβδομάδες νωρίτερα, όταν επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά τελευταία στιγμή τα σχέδιά του ανατράπηκαν, αφού έγινε αντιληπτός από οικείους του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ